Pakistanin entinen pääministeri pidätettiin Lahoren lentokentällä – sai korruptiotuomion neljästä luksusasunnosta

LAHORE. 

PAKISTANIN syrjäytetty pääministeri Nawaz Sharif laskeutui perjantai-iltana tyttärensä Maryam Nawaz Sharifin kanssa Lontoosta Lahoren lentokentälle, jossa heidät molemmat pidätettiin viime viikolla langetettujen korruptiotuomioiden vuoksi.

Poliisi oli aikaisemmin samana päivänä pidättänyt satoja PML-N:n kannattajia kaupungissa, sulkenut teitä konteilla ja katkaissut kännykkäyhteydet estääkseen tuhansien mielenosoittajien pääsyn lentokentälle. Toimenpiteet eivät kuitenkaan riittäneet, ja kannattajat pääsivät terminaali eteen, kun Sharifien kone laskeutui.

Faisal Saif Khokhar, Punjabin maakuntaparlamentin edustajan poika, oli tuonut perjantai-iltana omien sanojensa mukaan 25 000 – 30 000 PML-N:n kannattajaa Lahoreen läheisestä Rawindin kaupungista. He olivat päässeet konteista huolimatta keskustan Mall Roadille, missä he ajelivat moottoripyörillä, heiluttivat puolueen lippuja ja huusivat iskulauseita.

Lue koko juttu täältä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s