Suuttumus Macronia kohtaan kasvaa muslimi­maissa – mielen­osoittajat pyrkivät Ranskan lähetystölle Islamabadissa Pakistanissa

PAKISTANIN pääkaupungin Islamabadin sydämessä järjestettiin perjantaina mielenosoitus Ranskan presidentti Emmanuel Macronin viimeaikaisten islaminvastaisiksi tulkittujen kommenttien vuoksi. Tiet Ranskan lähetystölle oli suljettu raskailla konteilla, kun tuhansia vihaisia muslimiopiskelijajärjestöön kuuluvia miehiä yritti marssia lähetystöä kohti. Mielenosoittajat vaativat ranskalaisten tuotteiden boikottia ja Ranskan lähettilään karkottamista maasta.

Mielenosoitus alkoi iltapäivällä Islamabadissa rauhallisena, mutta äityi väkivaltaiseksi myöhemmin mielenosoittajien siirtyessä kohti lähetystöä. Poliisi käytti kyynelkaasua mielenosoituksen hajottamiseksi.

Lue koko juttu täältä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s